Get Adobe Flash Player

Koivijver: Optimalisatie en sanering

Wij stellen vaak vast, dat vooral bij bestaande koivijver systemen, een groot potentiaal aan optimalisatie voorhanden is. Het water van een koivijver moet tenminste elke 2 uur eenmaal compleet circuleren en worden gefilterd. Bij een niet optimaal ontworpen filtersysteem, betekent dit het maximale vermogen voor Uw pomp en Uw stroomrekening. Een trommelsysteem heeft bijvoorbeeld een zwaartekrachtsysteem die bij de nivellering een maximale speling van 2 centimeter heeft om optimaal te functioneren. Zijn de buizen onder-gedimensioneerd? Zijn 90 graden knikken in Uw filtersysteem ingebouwd? Dan verbruikt U onnodig veel energie. Wij circuleren met een correct ontworpen systeem 120 cbm (120.000 Liter) water per uur met een vermogen van slechts 0,4 KW, In een geoptimaliseerd systeem wordt zo een hoger filtervermogen bij geringere stroomkosten bereikt.


Onze service:

Optimalisatie:
Wij controleren Uw installatie en werken een offerte voor potentiŽle optimalisaties en kostenbesparingen uit.De "Return on Invest" kan m.b.v. Uw stroomverbruik onmiddellijk worden bepaald.

Sanering:
Is Uw bekken beschadigd? Werkt Uw pomp of filterinstallatie niet meer perfect? Wij knappen Uw installatie weer vakkundig op.

Fotogalerij