Get Adobe Flash Player

Zwerfkei: De Juweel in de tuin

Een zwerfkei is een bijzonder vormgevingselement voor Uw eigen tuin. Juist geplaatst en m.b.v. het oog van een vakman neergezet, beďnvloeden zwerfkeien het tafereel in Uw tuin. Echter, bij het plaatsen van een zwerfkei heeft men een geschoold oog en de benodigde ervaring nodig, om deze vol in Uw tuin tot gelding te laten komen.

Vandaag de dag worden bij de vormgeving van de tuinen vaak belangrijke grondregels niet in acht genomen, die het effect van een zwerfkei extreem verminderen. Zo moet men een zwerfkei op een natuurlijke manier in de omgeving inpassen, zodat deze niet als “neergelegd” werkt.


Onze service:

Op ons terrein staat altijd een grote keuze aan zwerfkeien tot Uw beschikking. Hiertoe behoren stenen van een paar honderd kilo tot wel 20 ton. U kunt echter ook zwerfkeien met een gewicht van 60 ton bij ons kopen. Wij leveren deze aan en stellen deze in Uw tuin op. Een kleine selectie van onze zwerfkeien hebben wij op deze pagina aan de rechterzijde afgebeeld. Deze kunnen op ons complex worden bekeken. Neem contact op en maak een afspraak.

Van het advies tot het opstellen van de zwerfkei: bij ons krijgt U alles uit één hand.

Fotogalerij