Get Adobe Flash Player

Zelfbouw koivijver

Een koivijver in de eigen tuin is een droom voor vele liefhebbers van koikarpers, die echter onvervulbaar schijnt. Maar heeft U er al eens over nagedacht de vijver zelf te bouwen?

In elk geval openbaren zich hier veel vragen. Hoe wordt de vijver ontworpen en hoe wordt deze in de tuin geÔntegreerd? Hoe moet bij een koivijver het filtersysteem worden ontworpen, zodat een efficiŽnte en kostengunstige filtering wordt bereikt? Welke vijverwand neemt men?

U wilt doelgerichte hulp van specialisten? Wij adviseren en begeleiden U in de tijd dat U uw vijver zelf bouwt. En alles wat U zelf niet wilt doen, doen wij voor U.


Onze service:

U heeft slechts een paar vragen:
U bouwt Uw vijver zelf, maar heeft toch een paar vragen aan een vakman. Of U wilt dat wij een bepaalde stap uit het bouwproces onder de loep nemen. Onze deskundigen kunnen U ook voor de duur van 1 of 2 uren bezoeken. Een telefoontje is voldoende.

Bouwleiding:
U doet alles zelf en wij verzorgen de bouwleiding. Wij begeleiden U stap voor stap.

Algemeen technisch advies:
Wij staan voor alle opkomende vragen rond om de koivijver tot Uw beschikking. Welke vijverwand wordt gebruikt? Welk filtersysteem is het beste voor de vijver? Met onze jarenlange ervaring wordt Uw vijverbouw een groot succes.

Bodemwerkzaamheden:
U wilt de bodemwerkzaamheden niet zelf uitvoeren. Met onze machines is dit geen probleem. En U hoeft zich geen zorgen te maken over de verwijdering van de uitgegraven grond.

Filterbouw:
SU wilt de bouw van het filter aan ons overlaten? Speciaal op dit punt speelt de ervaring een grote rol voor het rendement van de installatie.

Folielassen:
U wilt de folie werkzaamheden toch liever door een ervaren vakman laten uitvoeren?

Wij bieden alle individuele services tegen een vaste prijs aan.
Voor Uw zekerheid bij het plannen.

Fotogalerij