Get Adobe Flash Player

De koivijver

De koivijver is niet alleen een beduidend middelpunt van Uw tuin, maar voor liefhebbers van koikarpers ook een eeuwige bron van bijzonder veel plezier en opmerkzaamheid. Hier verbindt zich de decoratieve veelvoud met de technische perfectie. Wij tonen U niet alleen voorbeelden van meerdere koivijvers, maar ook de bouw van een koivijver en het hartstuk van de vijver, de filterinstallatie. Wij hechten veel waarde eraan, de koivijver als een optimale levensruimte voor Uw koi vorm te geven. Zo de esthetische belevenis van een koivijver met de berustende zekerheid dat Uw koi onder optimale leefomstandigheden leeft, verbonden.


Onze service voor Uw koivijver:

Wij bieden alles uit één hand. Bij het bouwen van een koivijver komen veel ambachten samen. Alle benodigde werkzaamheden worden door ons doorgevoerd. Het begint bij het advies over en de beraming van de koivijver, die zich natuurlijk naar Uw wensen en mogelijkheden richt, en reikt verder tot de bouw van de vijver, de bouw van het filter, levering van de complete techniek, de bestrating, de aanleg van de tuin. Bij ons krijgt U alles uit één hand geleverd. En wanneer de techniek eens een keertje niet werkt, dan zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor U bereikbaar om Uw investering in de techniek en Uw koikarper te beschermen en onmiddellijk in actie te komen.

Het onmiskenbare technische hart van Uw koivijver is de filterinstallatie. Maar om optimale groeicondities voor Uw koikarper te krijgen, heeft U niet alleen schoon water nodig, maar heeft U ook watertemperaturen van 20 tot 23 graad Celcius nodig. Ook hiervoor hebben wij een optimale oplossing, die wij zelf ook gebruiken: een warmtepomp die Uw koivijver verwarmd. Koikarpers zijn niet alleen een bron van vreugde en ontspanning, het is ook een investering die men beschermen moet.

Fotogalerij