Get Adobe Flash Player

Tuinplanning: Rijtjeshuis

Aan het begin staat altijd een idee, een wens. Om hieruit een ontwerp te maken dat niet alleen de oorspronkelijke wensen van de klant weergeeft, maar ook nieuwe mogelijkheden toons, is onze pretentie. Een goed oog voor de ruimte, de voorstellingen van de opdrachtgever opnemen, ervaring mee laten spelen. Veel factoren leiden tot het succes. In de tuin van een rijtjeshuis met een beperkte grootte wordt door een geschikt indeling en een geschikt ontwerp, spanning en nieuwsgierigheid gecreëerd. De waarnemer vindt dat de tuin groter en interessanter lijkt.

In de bovenste tekening aan de rechterkant hebben wij in de tuin van een rijtjeshuis met de afmetingen 7m X 14m, een koivijver met een steenovergang naar een zonneplateau die naar het zuiden is uitgericht, gerealiseerd.

In de onderste afbeelding werd een tuin met een oppervlakte van 700 - 1000 m² ontworpen.


Onze service voor Uw tuinontwerp:

Wij bieden een competent advies en ontwerp bij het omzetten van Uw wensen. Uw voorstelling, onze ervaring, de ruimte voor de planning met haar niet te wijzigen eigenschappen, het wordt allemaal in ons ontwerp ingevlochten. Daarbij steunen wij op een langjarige samenwerking met onze architect. Onze service wordt aangeboden volgens het motto: "Alles uit één hand "..

Fotogalerij